Jégvitorlázz velünk a Balatonon! Jelentkezz most!

A mániákus vitorlázó télen vagy elevez melegebb vizekre, vagy nem szögre akasztja a viharkabátot. Elvileg. Mindaddig, amíg a Balaton nem gyakorol kegyet, és be nem fagy. Ha ez megtörténik, a mániákus vitorlázó bekattan, és le sem lehet vakarni egy jégvitorlásról.

Jó hír: a Balaton jégvitorlázásra alkalmas

Az utóbbi években elég minimális volt a jégvitorlázható napok száma a Balatonon, de most jó hírünk van: a Balaton jege megfelel a biztonságos jégvitorlázás feltételeinek. A jégvitorlázásra alkalmas időjárásnak az számít, ha a Balaton jege eléri a legalább 10 cm-es vastagságot és a Balatoni Vizirendészet alkalmasnak nyilvánítja a Balaton jegét sportolásra. Ez olyan lehetőség, amiről ha lecsúszol, minimum egy évig vered a fejed a falba, hogy lehettél ilyen könnyelmű, hogy kihagytad. Aztán minimum egy évig várakozol abban reménykedve, hogy a Balaton újra befagy. Vagy 2 évig. Vagy 3 évig…

Jégvitorlázz velünk! Jelentkezz most!

Ne hagyd hát ki a lehetőséget, hasíts a Füredyacht DN jégvitorlásaival vagy az igazi különlegességnek számító 1+2 fős, 15 m2-es jégvitorlással a Balaton jegén! Egyedül szeretnél 70 km/h-val szakítani vagy a Füredyacht egyik kapitánya mellett élveznéd a száguldást? Megnyugtatunk, mindegyik megoldható, amennyiben időben lefoglalod az időpontodat. Garantálni sajnos nem tudjuk a választott időpont sikerét, azonban a lehetőség most él, ne habozz, jelentkezz most, ki tudja, mikor lesz legközelebb alkalmas a Balaton arra, hogy száguldj a jegén. Ne habozz, foglald le az időpontodat most!  

Tetszik, amit látsz?

Oszd meg a barátaiddal is a gondtalan vitorlázás élményét!