FüredYacht Szezonnyitó Regatta 2024

FüredYacht Szezonzáró Regatta 2024

Indítsuk együtt a 2024-es vitorlásszezont!

Szeretettel várunk a FüredYacht Szezonnyitó Vitorlás Regatta 2024 félszigetkerülő túraversenyünkre, ahol a szuper hangulat mellett Jeanneau Sun Odyssey 410 / 380 / 349 hajóinkon kapitányaink segítségével felfrissítheted vitorlázó tudásodat a szezonra. Csatlakozz hozzánk akár egyénileg, akár kész csapattal, a jó hangulat és a feledhetetlen vitorlásélmény garantált! Ha egyénileg jelentkezel, mi gondoskoduk róla, hogy megfelelő csapatba kerüljél.

A verseny célja

FüredYacht Szezonnyitó Vitorlás Regatta 2024 egy jó hangulatú félszigetkerülő vitorlás túraverseny, ahol a versenyző csapatok GPS koordináták érintésével, valamint a megjelölt pontokon elrejtett tárgyak begyűjtésével bizonyítják képességeiket. A verseny során a Jeanneau Sun Odyssey 410 / 380 / 349 hajókat  a FüredYacth biztosítja, valamint kapitányaink segédkeznek a csapatoknak a teljesítésben is.

Időpont

2024. április 6., szombat

Helyszín és útvonal

A verseny rajt és célhelyszíne a FüredYacht kikötő (8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 10., Uni kikötő). A rajt eljárás „5 perc” / „4 perc” / „1 perc” / „Rajt!” hangjelzéssel történik. A versenyt a csapatok előre megadott GPS koordináták érintésével, valamint a meghatározott pontokon elrejtett „kincsek” begyűjtésével teljesítik. A célvonalat a Balatonfüred Uni kikötő előtti vízterületen helyezzük el. Az eredményeket a célba érkezés sorrendjében értékeljük.

Részvételi díj

40.000 Ft /fő – Egy regisztrációval egyéni nevezés, vagy csapatként való nevezés esetén egyszerre akár több versenyző nevezése is leadható. Egyéni nevezések esetén mi gondoskodunk a megfelelő és kiegyensúlyozott csapatbeosztásról.

NEVEZZ MOST ONLINE ➝

…vagy add le nevezésed a +36 30 452 9879 telefonszámon vagy az info@furedyacht.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik, amit látsz?

Oszd meg a barátaiddal is a gondtalan vitorlázás élményét!