Vízretétel és 2 új hajó: 2018, mi így szeretünk!

2018 SzezON: újra vízen a Füredyacht flotta

Szokásunkhoz híven 2018-ban is már márciusban, az elsők között kerültek vízre a Füredyacht Charter flottájának hajói. Nincs is ennél bizsergetőbb érzés számunkra, mint amikor a téli szünet után újra víz lapogatja a hajóink alját.

Foglald le a kedvenc hajódat online!

ÚJ! Jeanneau Sun Odyssey 349 Juliette

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Füredyacht Charter 2018-ban: megérkezett a csapat legújabb, vadonatúj tagja, Juliette. Az új gyönyörűséggel a Füredyacht Jeanneau Sun Odyssey 349 típusflottája így a Veronique, a Lylah és a Sophie után 2018-ban 4 tagúra bővült.

Foglald le online, amíg még Juliette szabad!

ÚJ! Jeanneau Sun Odyssey 319 Lisette

A 2018 dupla örömöt jelent számunkra, hiszen Juliette mellett egy másik dáma, Lisette is csatlakozott a Füredyacht Charter csapatához. A Sun Odyssey 319 a Jeanneau vadonatúj, 2018-as hajómodellje, amely igazi csemege azok számára, akik a vízen töltött időt szeretik vitorlaállításokkal és a szél keresésével tölteni, miközben élvezik egy jól megtervezett hajó reakcióit a szél minden változására.

Foglald le online, amíg még Lisette szabad!

Itt vannak a 2018-as tanfolyam időpontok!

Ha eddig még nem tetted meg, a 2018-as év a legjobb alkalom arra, hogy megtanulj vitorlázni, fejleszd a tudásod a Bérlésfelkészítő, Haladó vagy Versenyszintű tanfolyamunkon, vagy csatlakozz hozzánk Tengeri vitorlástanfolyamaink valamelyikén.

Jelentkezz online, válassz tanfolyamot és időpontot most!

Tetszik, amit látsz?

Oszd meg a barátaiddal is a gondtalan vitorlázás élményét!